Kinkkukakku

{image:text}

Voileipäkakut voidaan tehdä monimutkaisesti tai yksinkertaisesti. Tämä kakku on se yksinkertainen versio, kakku on tehty aineksista mitä kaapista löytyi :)

24 palaa vaaleaa paahtoleipää

täyte:

500 g palvikinkkua
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g paahdettu chili-tuorejuustoa
½ punainen paprika
½ ruukkua persiljaa

kostutus:

n. 3 dl lihalientä

kuorrutus ja koristelu:

200 g yrttitarha-tuorejuustoa
ohutta possupaistia
kirsikkatomaatteja
(basilikaa)

Valmista täyte pilkkomalla kinkku ja paprika, sekoita tuorejuustot joukkoon (käsivatkaaja on tähän hyvä) ja lisää vielä persiljasilppu.
Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta ne 3 x 2 tarjoiluastialle.
Kostuta leivät lihaliemellä ja levitä päälle täytettä.
Laita toinen kerros leipää päälle, kostuta ja levitä täyte päälle.
Kokoa kakku samalla tavalla loppuun asti ja kostuta ylin leipäkerros.
Kuorruta kakku tuorejuustolla koristele kinkuilla ja tomaateilla.