Kasvisvoileipäkakku

{image:text}

250 g ruisleipää
70 g vaaleaa leipää

täyte:
200 g maustekurkku & tilli tuorejuustoa (creme bonjour)
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
50 g kurkkusalaattia
1 omena
1 pieni sipuli
½ punainen paprika
1 tl sitruunamehua
pippuria maun mukaan

kostutus:
2 dl kasvislientä

kuorrutus:
200 g sulatejuustoa
100 g ranskankermaa

1. Leikkaa leivistä reunat pois. Valmista täyte vaahdottamalla kerma, sekoita joukkoon kuutioitu paprika ja omena, kurkkusalaatti, pilkottu sipuli,mausta sitruunamehulla ja pippurilla maun mukaan.
2. Aseta ruisleipäpalat leivinpaperin päälle, kostuta ja lisää täytettä. Laita vaalea leipäkerrostäytteen päälle, kostuta ja lisää loput täytteet. Laita viimeinen leipäkerros päälle ja kostuta.
3. Kääri kakku kelmuun ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
4. Kuorruta kakku seuraavana päivänä ja koristele vihanneksilla ja hedelmillä halutessasi.