Kanapiirakka, gluteeniton

{image:text}
pohja:
n. 150 g valkosipulituorejuustoa
2 dl mozzarella-juustoraastetta
1 kananmuna
2 rkl gluteenitonta pellavansiemenrouhetta
1 rkl perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta

täyte:
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 iso sipuli
½ tl mustapippuria
½ tl currya
1 tl suolaa
½ punainen paprika
5 herkkusientä

munajuustokerma:
2 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
1 dl mozzarella-juustoraastetta
ripaus jauhettua cayennepippuria

Valmista pohja sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin. levitä pohja leivinpaperilla vuortulle halkaisijaltaan 28 cm:n piirakkavuokaan. Paista pohjaa uunin alatasolla +200 asteessa noin 10 minuuttia.
Valmista täyte ruskistamalla broilerin fileesuikaleet ja pilkottu sipuli öljyssä pannulla, mausta mustapippurilla, currylla ja suolalla.
Pilko paprika ja herkkusienet, sekoita ne broileritäytteeseen. Kaada täyte paistuneelle pohjalle. Valmista muna-juusto-kerma sekoittamalla ainekset sekaisin ja kaada seos täytteen päälle. paista piirakka kypsäksi uunin alatasolla +200 asteessa noin 25-30 minuuttia.