Kalakakku

{image:text}

Kesäpäivänä voi herkutella kuistin varjossa pirtsakalla kalakakulla. Tämä kakku on nopea ja helppo valmistaa, maistuu kalan ja sitruunan ystäville

* 12 kpl paahtoleipä-viipaleita

* 200 g raejuustoa
* 200 g creme fraichea
* 200 g ruohosipuli- tuorejuustoa
* 100 g katkarapuja pilkottuna
* 100 g kylmäsavulohta pilkottuna
* 1 pieni sipuli varsineen silputtuna
* 2 rkl sitruunamajoneesia
* tillisilppua
* ripaus mustapippuria

kostutus:

* vajaa 2 dl kasvislientä

kuorrutus:

* 200 g katkarapu- tuorejuustoa
* 50 g sitruunamajoneesia

koristelu:

* kylmäsavulohta
* viinirypäleitä
* katkarapuja
* tilliä
* sitruunaviipaleita

1. Keitä kasvisliemi ja jäähdytä se kylmäksi.
2. Valmista täyte sekoittamalla ainekset keskenään sekaisin.
3. Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta ne tuorekelmun päälle 3 x 4. Kostuta leivät kasvisliemellä ja levitä täyte päälle tasaisesti. Rullaa varovasti käärölle kelmun avulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
4. Leikkaa leipäpötkö kahteen yhtäsuureen osaan ja aseta ne vierekkäin tarjoilualustalle.
5. Sekoita kuorrutteen ainekset sekaisin ja levitä kakun päälle.
6. Koristele kakku ja herkuttele!