Joulurulla

{image:text}
pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
2 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
100 g sulatettua suklaata
1 dl luumumarmeladia
2 rkl sokeria
½ tl kanelia

kuorrutus:
1 dl vispikermaa vaahdotettuna
100 g suklaata sulatettuna

koristelu:
suklaalastuja

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Paista pohja uunin keskitasolla +225 asteessa noin 6-8 minuuttia.
2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut aineet. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri levy rullalle.
3. Vaahdota kerma ja sekoita siihen sulatettu suklaa, levitä kuorrutus kääretortun pinnalle.
Ripota pinnalle suklaasta vuoltuja lastuja!