Jewelpet-karusellikakku

{image:text}

pohjat 2 kpl:
300 g voita
6 dl sokeria
6 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl kookoshiutaleita

täyte:
8 dl vispikermaa
200 g sitruuna-tuorejuustoa (uusi)
½ dl sokeria
150 g suklaarouhetta
8 liivatelehteä

n. 100 g Lemon curd-tahnaa

kostutus:
n. 3 dl sitruunanmakuista mehua

kuorrutus ja koristelu:
valkoista sokerimassaa
250 g oranssia sokerimassaa
250 g keltaista sokerimassaa
100 g fuksian pinkin väristä massaa
sekä valmiita Jewelpet-koristeita

sokerikreemi:
125 g pehmeähköä, suolatonta voita
250 g tomusokeria
½ rkl maitoa

Valmista pohjat vaahdottamalla pehmeähkö voi ja sokeri, lisää kananmunat yksitellen joukkoon kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää siivilän läpi varovasti sekoittaen.
Jaa taikina kahteen halkaisijaltaan 25 cm ja 20 cm:n vuokiin.
Paista kakkupohjat uunin alatasolla +175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Halkaise jäähtyneet kakkupohjat kahteen osaan. (Huom.! kakkupohjien ei tarvitse kohota paljoa uunissa).
Valmista täyte laittamalla liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
Vaahdota kerma, vatkaa joukkoon tuorejuusto ja suklaarouhe.
Kuumenna 2-3 rkl vettä lasissa mikrossa ja liuota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet siihen. Kaada liuos nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen.
Vuoraa kakkuvuoat tuorekelmulla ja aseta kakkupohjat vuokiin.
Kostuta pohjat ja levitä pinnalle sipaisu Lemon curdia. Kaada koko täyte kumpaankin vuokaan tasaisesti. Nosta toiset pohjat täytteiden päälle, kostuta ja nosta kakkuvuoat jääkaappiin hyytymään vaikka seuraavaan päivään.
Valmista sokerikreemi vatkaamalla ainekset sekaisin, kuorruta kakut.

Kaulitse valkoista sokerimassaa isomman kakun päälle todella ohuesti. Kaulitse sitten oranssia ja keltaista sokerimassaa ja leikkaa ne sektoreiksi.

Kakkutuet leikkasin sopivan korkuisiksi ja kuorrutin ne valkoisella sokerimassalla. “Pylväät” koristelin fuksianpinkin värisellä massalla.