Idan suklaakakku

{image:text}

Pipareista pitsikakkuun-kirjassa on paljon suosikkejani, tämä on yksi niistä. Suklaakakku on todella helppo ja nopea valmistettava, kaiken lisäksi se on vähän liiankin hyvää!

* 4 kananmunaa
* 1½ dl sokeria
* 1 tl leivinjauhetta
* 1½ dl vehnäjauhoja
* 170 g talousuklaata
* 170 g voita

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon varovasti käännellen.
2. Sulata voi ja suklaa, sekoita lopuksi joukkoon varovasti.
3. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan noin 24 cm:n irtopohjavuokaan ja kaada massa vuokaan. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä keskeltä pehmeäksi.
4. Irrota jäähtynyt kakku vuoastaan ja siivilöi pinnalle kaakaojauhetta, herkuttele