Herra Hakkarainen

{image:text}

100 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
½ dl marianne-crushia

1. Vaahdota voi ja sokeri, lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon.
2. Sekoita jauhot keskenään ja lisää vuorotellen maidon kanssa varovasti käännellen joukkoon, lisää lopuksi marianne-crushit.
3. Voitele vuoka kevyesti (ensimmäisellä kerralla) ja kaada massa vuokaan.
4. Paista uunin alatasolla +175 asteessa noin 45 min.


5. Sulata valkosuklaa mikrossa esim. syvällä lautasella. Laita aikaa ensin 30-40 sekuntia, sitten sekoitus. Seuraavaksi aina 10 sekuntia ja sekoitus, kunnes on suklaa on sulanut, varo ettei suklaa sula yli! 6. Värjää ensin Herra Hakkaraisen valkoiset osat ja värjää sitten vasta loput suklaat. 7. Ripottele suklaan värjäykseen tarkoitettua jauhetta vähän kerrallaan suklaaseen välillä sekoittaen kunnes väri on oikean sävyistä. Värjää siniset, keltaiset ja punaiset osat. 8. Ruskeisiin kohtiin voi käyttää tummaa suklaata tai kaakaojauhetta.