Herkkusieni-basilikapiirakka

{image:text}

pohja:

* ½ dl kauraleseitä
* 1 ½ dl vehnäjauhoja
* 1 tl leivinjauhetta
* ½ tl suolaa
* ½ dl öljyä
* ½ dl vettä

täyte:

* 1 pkt aurajuustoa
* pari basilikavartta
* 2 tl vihreää pestoa
* 10 isoa herkkusientä
* 2 kananmunaa
* 2½ dl tatti-herkkusieni Cuisinea
* 150 g juustoraastetta
* pippuria myllystä

pinnalle paiston jälkeen:

tuoretta basilikaa

1. Sekoita pohjan ainekset sekaisin painele taikina halkaisijaltaan 28 cm:n voidellun piirakkavuoan pohjalle. Pohjasta tulee ohut.
2. Murusta aurajuusto ja pilko basilika hakkeeksi, lisää joukkoon vihreää pestoa ja sekoita tahnaksi.
3. Leikkaa herkkusienistä kanta pois ja täytä ne tahnalla.
4. Sekoita lopputahnan joukkoon kananmunat, cuisine ja juustoraaste, mausta seos pippurilla. Kaada seos pohjan päälle ja aseta täytetyt herkkusienet päälle.
5. Paista piirakka uunin alatasolla +200 asteessa noin 30 minuuttia.
6. Koristele piirakka tuoreilla basilikan lehdillä.