Hello Kitty- piparkakkutalo

{image:text}

Hello Kitty asuu vaaleanpunaisessa talossa jonka voi tehdä piparista :)
Talon koristeluun meni pikeeriä, sokerimassaa, marsipaania, elintarvikeliimaa, karkkeja…kaikki syötävää paitsi tuo paperinen päivänvarjo joka oli ihan pakko laittaa pöydän päälle.

Puutarhapöydän tein Wiltonin kukkamassasta, joka kuivuu tosi nopeasti: kaulitsin massan ohueksi levyksi ja painoin piparimuotilla palan. Pintaan painoin kukkaset-muottisarjan pienimmällä kukalla reikiä ja muotoilin pöytään kolme jalkaa. 10 minuutin päästä pöytä oli jo kuivunut. Pöydän tuolit ovat sieni-karkkeja.
Puolikkaan Hello Kittyn pään muotoisen kukkaristikon spritsasin pikeeristä- jos haluaa valkuais-tomusokerista valkoisempaa, sekaan kannattaa tiputtaa muutama tippa valkoista elintarvikeväriä.

Ikkunat tein niin että leikkasin kaulitusta sokerimassasta palan, päälle leikattu liivatepala--> ikkunaristikkospritsaukset ja sivuille harmaasta massasta (valkoista & mustaa sekaisin) ikkunaluukut, lopuksi vielä reunoille valkoisesta kuorrutteesta reunat.

Seinät odottamassa kasausta. Ihan paras mielestäni piparkakkutalojen kasaukseen on isomaltoosi, joka ei ruskistu ja seinät pysyvät siisteinä kun sokeria kuitenkin väkisinkin valuu.