Hello Kitty- kakku

{image:text}

pohja: 6 munan kakkupohja

täyte:

5 dl vispikermaa
125 g mansikkahyydykejauhetta
250 g vadelmamarmeladia

kostutus:

3 dl greippilimonadia

koristelu:

Hello Kitty-kuva
4 dl vispikermaa
tomuvärillä värjättyjä kookoshiutaleita

pohja: 6 munan kakkupohja

täyte:

 5 dl vispikermaa
125 g mansikkahyydykejauhetta
250 g vadelmamarmeladia

kostutus:

 3 dl greippilimonadia

koristelu:

Hello Kitty-kuva
 4 dl vispikermaa
 tomuvärillä värjättyjä kookoshiutaleita

1. Valmista kakkupohja.
2. Sekoita hyydykejauhe 1 desiin huoneenlämpöistä nestettä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita hyydykeliuos siihen.
3. Kostuta kolmeen osaan leikatun kakkupohjan alin osa, levitä sille marmeladia ja puolet täytteestä.
4. Laita toinen pohja päälle, kostuta se ja kokoa kakku samalla tavalla. Kostuta vielä ylin pohja. Nosta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
5. Vaahdota kerma ja levitä sitä tasaisesti kakun päälle. Aseta kakun pinnalle valmis kakkukuva. Koristele kakun reunat vaaleanpunaiseksi värjätyillä kookoshiutaleilla. Pursota kakun reunaan kermavaahtoa.
6. Kukka on valmistettu muotilla.