Hedelmäinen hyydykekakku

{image:text}

pohja:
70 g voita
180 g suklaadigestive-keksejä

täyte:
2 dl vispikermaa
400 g aurinkohedelmät-jogurttia
400 g hedelmäpaloja mehussa
1 dl sokeria
8 liivatelehteä
½ dl hedelmäpalojen lientä

1. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään tasaiseksi.
2. Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele pohjaseos tasaisesti vuokaan.
3. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5-10 minuutin ajaksi.
4. Vaahdota kerma, sekoita joukkoon jogurtti, valutetut hedelmänpalat ja sokeri.
5. Kiehauta hedelmäpalojen valutettu neste kupissa mikrossa. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan nesteeseen.
6. Kaada liivateliuos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte kakkuvuokaan.
7. Anna kakun hyytyä 1½ tuntia pakastimessa.
8. Koristele kakku vohvelitötteröillä, sulatetulla suklaalla, suklaapaloilla, pähkinärouheella, kermavaahdolla ja kirsikoilla.