Halloweenin kahvikakku

{image:text}

250 g voita
4 dl sokeria
4 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2½ tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1½ dl maitoa
1 dl rusinoita
20 omar-karkkia pilkottuna

kuorrutus:
500 g oranssia sokerimassaa

1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen joukkoon.
2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa.
3. Sekoita lopuksi rusinat ja pilkotut omar-karkit joukkoon.
4. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kurpitsavuokaan, paista uunin alatasolla +175 asteessa noin 50-60 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa reunoiltaan.
5. Kumoa hieman jäähtynyt kakku vuoastaan.
6. Kaulitse sokerikuorrute ja nosta täysin jäähtyneen kakun pinnalle. Koristele yksityiskohdilla.