Geishasuklaapalat

{image:text}


pohja:
200 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl kermaa
150 g Geishasuklaata
1 dl kookoshiutaleita

kuorrutus:
200 g valkosuklaata
300- 400 g tomusokeria
5 rkl vahvaa teetä
5 rkl sulatettua voita

koristelu:
passionhedelmän hedelmälihaa

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet kerman kanssa vuorotellen joukkoon.
Rouhi suklaat pieneksi ja sekoita joukkoon kookoshiutaleiden kanssa.
Levitä massa leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista uunin alatasolla +200 asteessa noin 25- 30 minuuttia.
Valmista kuorrute sulattamalla suklaa, sekoita muut ainekset joukkoon. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle.
Nosta levy jääkaappiin ja kun kuorrutus on jähmettynyt, leikkaa levy leivospaloihin. Koristele palat passionhedelmän hedelmälihalla.