Fudge Browniet

{image:text}

250 g voita
500 g sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl pikakahvijauhetta (cappuccino)
3 dl leivontakaakaojauhetta
4 kananmunaa
2½ dl vehnäjauhoja
200 g tummaa suklaata

kuorrutus:

100 g voita
5 rkl leivontakaakaojauhetta
1½ dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl kuumaa vettä
150 g tummaa suklaata

Sulata voi kattilassa, lisää sokeri ja anna sen sulaa, ota seos liedeltä.
Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, suola, pikakahvijauhe ja kaakaojauhe keskenään.
Riko munat kulhoon ja vispaa keskenään sekoitettu vaniljasokeri-leivinjauhe-suola-pikakahvijauhe-kaakaojauhe-seos siihen.
Sekoita joukkoon voi-sokeriseos ja seuraavaksi vehnäjauhot.
Sulata suklaa ja sekoita se lopuksi joukkoon.
Kaada massa noin 22 x 22 cm:n vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin tunniksi. Leikkaa hyvin jäähtyneenä pieniin paloihin.
Valmista kuorrutus vatkaamalla pehmeä voi, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa kuuma vesi joukkoon ja sekoita lopuksi sulatettu suklaa. Vatkaa seosta kunnes se on pursotettavaa, käytin siihen 15 mm:n lehtityllaa.