Doris- kala

{image:text}

1 pohja:
4 kananmunaa
½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
500 g vadelmamarmeladia
6 dl vispikermaa

Kostutus:
noin 3 ½ dl 10% sokerivettä
kirsikka- aromia

Kuorrutus:
marsipaania
silmät valkoisesta sokerimassasta

1. Valmista 2 kpl pohjia. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti puhtain käsin sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunin alatasolla +225 ast. noin 8 minuuttia. Aloita seuraavan pohjan valmistus kun olet saanut edellisen uuniin.
2. Leikkaa sahalaitaisella veitsellä kakun kuvio. Kostuta alin pohja ja levitä sille marmeladia. Levitä vaahdotettu kerma päälle ja kokoa kakku samalla tavalla. Leikkele paloista kohoumia ym.
3. Sivele kakku lopuksi ohuesti kermavaahdolla. Kaulitse marsipaania päälle ja koristele yksityiskohdilla.