Betty Boop-kakku

{image:text}

1 pohja:

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:

6 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
1 sitruunan raastettu kuori’
½ dl vaniljakreemijauhetta
1 rkl sokeria
500 g mansikkahilloa

kostutus:

3 ½ maitoa, mehua tms.

kuorrutus ja koristelu:

luonnonvalkoista marsipaania 2 pötköä
vaaleanpunaista marsipaania vähän
mustaa marsipaania
pinkkiä kristallipulveria poskiin

Vatkaa huonennlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Paista kakkua varten 2 pohjaa, uunin keskitasolla leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle +220 asteessa noin 5-8 minuuttia.
Leikkaa kahdesta pohjasta yhteensä 4 kerrosta kakkuun, muotoile ne sahalaitaisella veitsellä Betty Boopin pään muotoiseksi.

Vaahdota kerma, sekoita siihen rahka, raastettu sitruunan kuori ja vaniljakreemijauhe. Kostuta alin pohja, levitä päälle mansikkahilloa ja kermatäyettä. Täytä kakku samalla tavalla loppuun asti ja levitä lopuksi päälle kermatäytettä marsipaanille tarttumapinnaksi.
Sekoita luonnonvalkoiseen marsipaaniin hieman vaaleanpunaista marsipaania niin että siitä tulee ihonväristä. Kaulitse kuorrute ja nosta kakun päälle, koristele loppu kakku.