Baileys-kakku

{image:text}

Pohja:
195 g murokeksejä
50 g voita

Täyte:
1 dl Baileys- likööriä
7 liivatelehteä
6 dl vispikermaa
1 prk (250 g) Mascarpone- tuorejuustoa
1½ dl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria

Päälle:
1 dl Baileys-likööriä
2 liivatelehteä

1. Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa, taputtele pohjaseos leivinpaperilla pingotetun irtopohjavuoan pohjalle.
2. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5-10 minuutin ajaksi.
3. Vaahdota kerma, sekoita siihen tuorejuusto ja sokerit.
4. Kiehauta likööri ja sulata siihen kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet.
5. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen, kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
6. Kun täyte on hyytynyt, kiehauta halutessasi vielä 1 dl likööriä ja lisää siihen 2 liotettua liivatelehteä, kaada täytteen päälle.
7. Kun pinta on hyytynyt, irroita kakku vuoastaan ja koristele.