Autokakku

{image:text}

pohja:
300 g kananmunia
210 g sokeria
210 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
400 g tropical- hilloa
800 g vispikermaa

kostutus:
4 dl 10% sokerivettä
7 tippaa kirsikka- aromia

kuorrutus:
400 g vihreää marsipaania

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen.
2. Voitele ja korppujauhota autokakkuvuoka. Kaada massa vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 30- 40 minuuttia.
3. Leikkaa hyvin jäähtynyt kakkupohja 5 osaan. Kostuta alin pohja maustetulla sokerivedellä ja levitä päälle hilloa. Lisää vaahdotettu kerma ja laita toinen kakkupohja päälle, kostuta ja täytä. Jatka samalla tavalla kunnes kakku on koottu. Levitä lopuksi kakun pinnalle ohut kerros kermavaahtoa.
4. Kaulitse marsipaani noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi ja nosta kakun päälle.
5. Koristele kakku pienillä yksityiskohdilla.

pohja:
300 g kananmunia
210 g sokeria
210 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
400 g tropical- hilloa
800 g vispikermaa

kostutus:
4 dl 10% sokerivettä
7 tippaa kirsikka- aromia

kuorrutus:
400 g vihreää marsipaania

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauhot siivilän läpi varovasti sekoittaen.
2. Voitele ja korppujauhota autokakkuvuoka. Kaada massa vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 30- 40 minuuttia.
3. Leikkaa hyvin jäähtynyt kakkupohja 5 osaan. Kostuta alin pohja maustetulla sokerivedellä ja levitä päälle hilloa. Lisää vaahdotettu kerma ja laita toinen kakkupohja päälle, kostuta ja täytä. Jatka samalla tavalla kunnes kakku on koottu. Levitä lopuksi kakun pinnalle ohut kerros kermavaahtoa.
4. Kaulitse marsipaani noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi ja nosta kakun päälle.
5. Koristele kakku pienillä yksityiskohdilla.