Minttukrokanttikakku

{image:text}

pohja:

* 1 pötkö minttudomino-keksejä
* 50 g laktoositonta leivontamargariinia

täyte:

* 6 dl laktoositonta kermaa
* 200 g minttukrokanttisuklaata
* 5 liivatelehteä

koristelu:

* daim-rakeita

1. Murskaa keksit ja sulata margariini, sekoita ne keskenään ja painele tasaiseksi pinnaksi leivinpaperilla vuoratun halkaisijaltaan 20 cm:n irtopohjavuoan pohjalle.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kerma ja sulata suklaa paloina lautasella mikrossa. Sekoita kermavaahto ja sulatettu suklaa keskenään.
3. Purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan, sekoita liivateseos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
4. Kaada täytee vuokaan pohjan päälle, ripota pinnalle daim-rakeita ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään.