Katkarapu-lohipiirakka n. 25 hengelle

{image:text}
pohja:
125 g voita
2,2 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
125 g maitorahkaa

täyte:

200 g katkaraputuorejuustoa
100 g ruohosipulituorejuustoa
4 kananmunaa
2½ dl Valion maustettua Kolme sipulia-ruokakermaa
1 pieni sipuli pieneksi silputtuna
150 g emmental-juustoraastetta
mustapippuria
ripaus suolaa

päälle:
2 isoa tomaattia pilkottuna
170 g valutettuja katkarapuja
150 g kylmäsavulohta
tuoretta tilliä
sitruunamehua muutamia tippoja pirskoteltuna

Valmista pohja. Nypi sekoitetut jauhot pehmeään voihin ja sekoita maitorahka joukkoon. Taputa taikina leivinpaperilla vuoratun lasagnevuoan pohjalle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään, kaada seos pohjan päälle.
Lisää täytteen päälle viipaloituja tomaatteja,  katkarapuja ja lohta.
Lisää päälle vielä tuoretta tilliä ja sitruunamehua.
Paista piirakka uunin alatasolla 200 asteessa noin 30- 40 minuuttia tai kunnes piirakka näyttää kypsältä.