Isoäidin kahvirulla

{image:text}

Pohja:
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
100 g sulaa suklaata
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl kinuskikermaa vaahdotettuna
400 g omena-vaniljahilloa

Kuorrute:
½ dl kinuskikermaa
50 g paahdettuja mantelilastuja
sihdattua tomusokeria

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sulata suklaa lisää vaahtoon ohuena nauhana hyvin sekoittaen.
3. Sekoita jauhot keskenään ja lisää varovasti massaan.
4. Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä +225 ast. n.10 min.
5. Anna pohjan jäähtyä ja levitä hillo pohjan päälle. Vaahdota kerma, jätä hieman pintakoristeluun. Lisää hillon päälle, kääri napakaksi rullaksi.
6. Kuorruta rulla loppukermalla, nosta jääkaappiin.
7. Paahda mantelilastut kevyesti pannulla, jäähdytä ja ripottele rullan päälle.