Ampiaispesä- kakku

{image:text}

250 g voita
3½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl suklaarouhetta
1 dl säilyke persikkamurskaa ( 2 puoliskoa)
1 dl persikkalientä

Koristelu:
vesi- tomusokeriseosta
marsipaanimehiläisiä

1. Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää lämpöiset kananmunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen joukkoon.
3. Siivilöi keskenään sekoitetut jauhotvuorotellen nesteen kanssa.
4. Sekoita lopuksi varovasti persikkamurska ja suklaarouhe.
5. Paista +175 asteessa noin tunti tai kunnes kakut näyttävät kypsiltä.
6. Kumoa hieman jäähtyneet kakut vuoistaan ja sekoita tomusokerista ja vedestä kiinteähkö seos.
7. “Liimaa” puoliskot toisistaan kiinni, kaada loppu seos kakun pinnalle.
8. Koristele kakku vielä marsipaanista tehdyillä amppareilla, tai voit sekoittaa vesi- tomusokeriseosta eri värisiksi ja pursotella ampparit kakussa olevien kohokuvioiden mukaan