Aarre-kakku

{image:text}

pohja: 6 munan kakkupohja

täyte:

* 6 dl vispikermaa
* 125 g sitruunahyydykejauhetta
* 250 g vadelmamarmeladia

kostutus:

* 3½ dl lime-verigreippilimonadia

kuorrutus:

* 400- 500 g marsipaani-sokerimassaa

koristelu:

* marsipaanista tehtyjä mehiläisiä ja aurinko
* auringonkukka/gerbera-vauva
* tryffelipalloja, ohje alla

1. Valmista kakkupohja.
2. Sekoita hyydykejauhe 1 desiin huoneenlämpöistä nestettä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita hyydykeliuos siihen.
3. Kostuta kolmeen osaan leikatun kakkupohjan alin osa, levitä sille marmeladia ja päälle täytettä.
4. Laita toinen pohja päälle, kostuta se ja kokoa kakku samalla tavalla, jätä hieman kermatäytettä kakun pinnalle. Kostuta vielä ylin pohja ja levitä kermatäytettä kakun pinnalle ja reunoille ohuesti. Nosta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
5. Kaulitse kuorrutteet noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi ja nosta kakun päälle, leikkaa ylimääräinen kuorrute kakun alareunasta pois.
6. Koristele kakku marsipaanista tehdyillä koristeilla, kirjoita vauvan nimi elintarvikekynällä pistekirjoituksin. Koristele kakun reuna suklaapalloilla, nam!