Valmiit hyydykejauheet sopivat kakkujen täytteeksi, mutta niistä saa myös maistuvia jälkiruokia. Hyydykejauheet itsessään ovat maistuvia, joten sokeria ei tarvitse lisätä.
8 kpl siirappi-vohvelikeksejä (voit käyttää myös muita keksejä tilalla)
2 dl vispikermaa (vatkattuna)
125 g hedelmäpassion-hyydykejauhetta
3 dl maustamatonta jogurttia
päälle:
papaija-paloja
mangoviipaleita
passionhedelmää
Murusta keksit isohkoiksi paloiksi lasien pohjille.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hyydykejauhe 1 dl:n kädenlämpöistä vettä ja sekoita liuos vatkattuun kermavaahtoon. Sekoita joukkoon maustamaton jogurtti. Annostele täyte keksien päälle.
Lisää pinnalle papaijanpaloja, mangoviipaleita ja passionhedelmää.
Nosta annokset jääkaappiin pariksi tunniksi hyytymään.
