Valmiista voitaikinasta ne valmistuvat aika sukkelaan!
- 500 g voitaikinaa
- 200 g kinkkukuutioita
- 200 g valkosipuli- tuorejuustoa
- 1 kananmuna
- 50 g parmesan-juustoa
- ruohosipulia
- Kaulitse sulanut taikina levyksi, leikkaa se kahteen yhtäsuureen osaan. Paina leivontaraapalla levyjen keskelle viiltoja.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja laita täyte pursotinpussiin.
- Pursota täytettä taikina levyjen päälle viiltojen kohdalle. Voitele toinen levyn sivu kananmunalla. Käännä voitelematon puoli ensin täytteen päälle, käännä sitten voideltu puoli päälle.
- Leikkaa rulla paloiksi ja nosta ne viiltopuoli ylöspäin pellille. Voitele pasteijoiden pinta kananmunalla, ripota pinnalle vielä parmesan-juustoa. Paista pasteijat uunin keskitasolla +225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pasteijat näyttävät kypsiltä.
